Nu närmar det sig slutet...

I oktober har bistron endast öppet lördagar och söndagar, 7:30-16:00!

Passa på att komma och äta då vi även har 20% på alla våra á la carte rätter och 50 % på all glass!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA IN TILL OSS!

Kontakta oss i bistron eller tel. 0704581954 

Vi gör även catering uppdrag!

Välkomna hit önskar Catrine med personal!

 

Nyhet!

Catering

Ska du ha fest?

Liten eller stor, vi lagar maten!

Kontakta oss i bistron eller ring på tel. 0704581954 vid frågor och beställning!


Vecka 3

måndag

Skomakarlåda på Fredins vis med grillad fläskfilé, karamelliserad lök, stek bacon, rårörda lingon, skysås & potatispuré.

tisdag

Smörbakad kolja med sandefjordsås, rimmad gurka, picklad steklök, potatispuré, citron & plockad dill.

onsdag

Färsbiff på kött från Halländska gårdar som serveras med en krämig trattkantarellsås, smörkokta morötter, timjan & vitlöksrostad färskpotatis samt sockrade lingon.

torsdag

Örtkryddad flankstek med friterad svamp- & potatiskrokett, grillad spetskål, rostad broccoli, rödvinssås & rostad vitlökskräm.

fredag

Grillad majskycklingfilé med ett krämigt risotto smaksatt med färska örter & parmesan, ungrostade cocktailtomater toppat med rödvinssky & ruccola.

lördag

Glasnudelsallad med sojamarinerad tonfisk, svarvad morot, hyvlad rättika, rädisa, böngroddar, strimlad paprika, salladslök, rostad broccoli, färsk koriander som toppas med hackade jordnötter & en dressing med fisksås, chili, lime & japansk soja.

söndag

Krispig pankokyckling från fritösen med rostad sötpotatis, strimlad paprika, ekbladsallad, tunnhyvlad champinjon, rostade pumpafrön & mojo rojo.

Veckans sallad: Ceasarsallad
Veckans pasta: Makaroner med ketchup

Nya krögaren..Liten kort presentation om Catrine och verksamheten! 

Är ursprungligen från Ösmo och har drivit egna restauranger och caféer bla Stormogården som många i kommunen känner till.

Jag kommer att ha stort fokus på mat och dryck, det ska finnas att äta från tidig morgon till kvällen. 
Vanlig hederlig husman som lunch och en a la cartemeny som jag tror ska passa de flesta.

En av nyheterna denna sommar är ju kiosken där vi nu har tillstånd att servera öl förutom det vanliga utbudet!

På tävling och helger under högsäsong kommer vi även ha ett alternativ till maten i bistron såsom en stor Muurikka på terrassen med någon smarrig rätt.

Nyhet också att i bistrons "lilla korvhörna" kan du även lägga till hemlagat potatismos, bostongurka el räksallad till din korv.